Quartz bemutatkozás

 

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

A Quartz Kft. vezetése teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt, a cég jó hírneve, piaci versenyképessége, biztonságos jövője és dolgozóinak boldogulása érdekében.


KÖRNYEZETPOLITIKAI NYILATKOZAT

Az Quartz Kft elkötelezte magát a környezeti felelősségvállalásra. Környezeti hatásainkat azonosítjuk, értékeljük. Ennek eredményeire – figyelemmel a törvényekre és egyéb előírásokra – alapozzuk környezetvédelmi programjainkat, hogy megelőzzük, csökkentsük a káros hatásokat.
CÉLUNK:
Termékeink és szolgáltatásaink folyamatosan és teljes körűen elégítsék ki megrendelőink igényeit, az elvárt minőségi szinten, és biztosítsák a szervezet valamint a társadalmi környezet, környezettudatosságát.
Célunk elérésének fontos eszköze az ISO 9001:2001 és az ISO 14001:2005 szabványok követelményeinek megfelelő integrált irányítási rendszer létrehozása és a cég független fél általi tanúsításának elérése.
Céljaink megvalósítása érdekében:

  1. A cég vezetése bevezette és működteti az ISO 9001:2001 és az ISO 14001:2005 szabvány szerint dokumentált integrált irányítási rendszert, amelynek hatékony működtetéséért felelősséget vállal.
  2. A megrendelői igények időben történő, legalaposabb megismerésére törekszünk, hogy így képesek legyünk a szolgáltatásaink minőségét mindig a megrendelők elvárásához igazítani.
  3. A megrendelői megelégedettség folyamatos fenntartása érdekében különösen nagy gondot fordítunk a pontos határidőre való teljesítésre.
  4. Magunktól és alvállalkozóinktól is a lehető legjobb teljesítményt várjuk el. Beszállítóink, alvállalkozóink kiválasztásánál arra törekszünk, hogy azok legyenek elkötelezettek a minőségpolitikánkkal és minőségtudatunkkal kapcsolatban.
  5. Minden munkatársunktól minőségközpontú gondolkodást és ennek megfelelő felelősségteljes munkát várunk el, hogy a hibák kijavítása helyett, azok előfordulását akadályozzuk meg.
  6. Tevékenységünk során ügyelünk a környezet megóvására, a környezeti fenntarthatóságra.
  7. Minden tevékenységhez a követelményeknek megfelelően képzett és gyakorlott személyzetet alkalmazunk, és megköveteljük a folyamatos képzést, önképzést.
  8. A Kft. vezetősége teljes mértékben elkötelezett az inegrált irányítási rendszer folyamatos fejlesztése mellett.

A politikai nyilatkozatokban meghatározott célt, a műszaki-, biztonsági- és környezetvédelmi előírások alkalmazása mellett, az erőforrások hatékony kihasználásával valósítjuk meg.

------------ m e n ü ------------

< v i s s z a <